Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 02. 2016

Najbolje i najgore sa 58. dodele Grammy nagrada

Nezaboravni momenti i oni zbog kojih želimo da vratimo vreme i učinimo sve da ih sprečimo

Dodela 58. Grammy nagrada nije bila ni približno uzbudljiva kao što smo navikli kada je ovaj događaj u pitanju. Crveni tepih je bio manje-više poražavajuć, posebno jer je "naga haljina" imala posebno mesto među manje poznatim damama.

Ali ni ona dobro znana lica nisu donela dovoljno dobre energije, a ni odevnih kombinacija, da bi od ovog događaja napravili spektakl. Adele je imala tehničkih problema na nastupu, što je nezamislivo kada je u pitanju ovakav šou. Umesto da se priča o muzici, najviše pažnje je privukao odgovor Taylor Swift na ružne reči Kanye Westa, koje joj je uputio u pesmi "Famous". Ona je samo ohrabrila devojčice i devojke rečima da će uvek postojati neko ko će pokušati da ih ospori, ali da je dovoljno da pogledaju oko sebe, vide ljude koje ih vole i to će biti najlepši osećaj na svetu.

Lady Gaga je imala težak zadatak da bude David Bowie te večeri i uspela je da podeli publiku. Nema sumnje da je dala sve od sebe i vokalno nije imala grešaka, ali su video efekti ovde preuzeli veliku ulogu i to je ono što je uspelo da učini da čujemo manje Gage, a više gledamo u to šta su organizatori smislili.

The Hollywood Vampires su odali čast Lemmy Kilmisteru u pravom rokenrol duhu, što je možda i najsvetliji momenat večeri. 

Ali nas danas najviše zanima moda, zato pratite strelice i pogledajte šta su to Beyonce, Swift, Selena Gomez i drugi poneli na ovogodišnjoj Grammy dodeli:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje i najgore sa 58. Grammy nagrada

Search