Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 05. 2015

Kanski vikend u znaku lepotica u plavom

Naomi Watts, Sienna Miller, Diane Kruger, Jane Fonda, Cate Blanchett osvojile crveni tepih

Pre nego što se osvrnemo na onaj lepši, modni deo vikenda, ne možemo da ne pomenemo da film Gus van Santa "The Sea of Trees", u kom glavne uloge tumače Matthew McConaughey i Naomi Watts, a koji je premijerno prikazan u subotu. Iako je dugo iščekivan, film je izviždan, tako da su se glavni glumci našli u veoma nezgodnoj situaciji, koju su podneli kao pravi profesionalci.

Sa druge strane, novi film Todd Haynesa, "Carol", je osvojio srca publike i kritike, a zvezde ovog ostvarenja, Cate Blanchett i Rooney Mara su pozdravljene ovacijama. Na premijeri ovog filma su prisustvovale mnoge zvezde, od Eve Longorie do supermodela iz celog sveta. 

Vikend u Kanu je obeležila plava boja, a ovaj mikro trend je započela Diane Kruger u mini Dolce & Gabbana haljini sa velikim cvetom prepunim ukrasa. Nastavile su ga Naomi Watts u Armani Prive, Sienna Miller u neobičnoj Valentino haljini, a zatim se ponovo pojavila sjajna Diane ovog puta u božanstvenoj Prada kreaciji za crveni tepih.

Andie MacDowell u Zuhair Murad haljini je pokazala kako se prkosi godinama, dok su plave tonove ponele i Léa Seydoux u Miu Miu haljini i Jane Fonda, koja i dalje izgleda bolje nego većina duplo mlađih žena.

Natalie Portman je odabrala Dior za svoj režiserski debi "A Tale Of Love And Darkness", dok su primećene i Salma Hayek i Aishwarya Rai Bachchan. 

Takođe, održana je premijera dokumentarnog filma o pevačici Amy Winehouse, koju je predvodila takođe muzička zvezda, Leona Lewis. 

Zavirite u galeriju i saznajte kako su izgledali poznate dame pretežno u plavim toaletema:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search