Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 03. 2015

Derek Zoolander na reviji kuće Valentino

Na Nedelji mode u Parizu

Revija kuće Valentino u Parizu, na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2015-16. godine je izazvala ogromno oduševljenje i velike aplauze. 

Naravno, za to postoji dobar razlog. U specijalnoj ulozi manekena pojavili su se Derek Zoolander i Hansel, odnosno Ben Stiller i Owen Wilson. koji su na ovaj način potvrdili nastavak hit filma, a koji će biti u bioskopima u februaru 2016. godine.

Kreativni direktori prestižne kuće, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, ipak se nisu oslonili samo na filmske junake, već su prikazali prefeinjenu i senzualnu kolekciju, prepunu zanimljivih detalja, a kao što smo i očekivali od imperije Valentino, akcenat je bio na haljinama, sa crno-belim geometrijskim dezenima, u romantičnim čipkanim motivima ili klasični, jednobojni komadi, idealni za sve prilike.

Pored nežnih materijala i kože, posebno mesto je imalo krzno, a pojedini modeli su imali i komade pliša. Uz ovakvo bogatsvo materijala i zanimljiv odabir boja, kolekcija će svakako biti upamćena kao jedna od boljih na Nedelji mode u Parizu. 


Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search