Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 04. 2014

Iscepani džins (ponovo) vlada

Stil zvezdi

Bez obzira na kroj, farnerice koje izgledaju iznošeno, sa rupama na, najčešće, kolenima, su apsolutni hit. Uz ležerne košulje i kratke jakne ili strukirane blejzere ili jakne i uz par potpetica ili zanimljivih mokasina, one su deo ležerne, atraktivne kombinacije, koja je pogodna za gotovo sve prilike.

Poppy Delevingne, Kate Moss, Elle McPherson, Jessica Alba, Olivia Palermo su samo neke od dama koje su prošetale u pocepanim farmericama na najrazličitijim prilikama. Alba je uz neobičan par baletanki i animal print torbu bavljala dnevne dužnosti, dok je Kate, u pratnji ćerke, obilazila znamenitosti Pariza. Australijski supermodel, Elle je uz strukiran blejzer našla praktičnu i seksi kombinaciju za putovanje, dok im je Poppy dala glamurozan izgled uz metalik štikle. Od Olivie Palermo smo i očekivali da kombinacija bude ženstvena, romantična, čak i kada šeta ulicama Njujorka.  

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search