Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 02. 2014

Najbolje obučene zvezde nedelje (02.02.-08.02.2014.)

Nedelja crvenih tepiha

Još jedna zimska nedelja je donela puno događaja na crvenom tepihu: amfAR gala večera u Njujorku, početak filmskog festivala u Berlinu, nekoliko značajnih izložbi i otvaranja prodavnica.

Kate Bosworth je prisustvovala ponovnom otvaranju prodavnice prestižnog nakita Van Cleef & Arpels i zasenila sve prisutne u trendi kombinaciji Monique Lhuillier i sa nakitom ove kuće. Ona je u potpunosti ispratila trend suknji koje prelaze kolena, a u divnoj svetlucavoj pastelnoj boji je do izraza došao njen porcelanski ten.

Na amfAR gala večeri među najbolje obučenim zvezdama su bile Jane Krakowski u svetlo smaragdnoj haljini Zac Posena i Poppy Delevingne u neobičnoj Louis Vuitton kreaciji.

Na otvaranju Berlinale festivala zablistala je 21-godišnja Toni Garrn, nemačka manekenka, poznata po vezi sa gotovo duplo starijim Leonardom DiCapriom. Pored nje se izdvojila i Tilda Swinton, koja je zadržala svoj anrogeni izgled i šokirala izborom obuće. 

Na crnom tepihu postavljenom povodom saradnje Peter Pilotta i Targeta, najviše komplimenata su primile Alexa ChungDiane Kruger. Ovaj događaj je održan 6. februara, a kolekcija odiše zabavnim, ali ženstvenim printovima i mladalačkim i vedrim bojama. 

Kanadska manekenka  Coco Rocha je pokazala kako se obući za dnevnu svečanu priliku. Ona je za promociju Dannijo nakita odabrala blejzer koje se odlično uklopio u snežni pejzaž, ležerne pantalone i zanimljiv par naočari za sunce. Crno-bela kombinacija je izgledala elegantno, a velika crna bunda je bila tu da se ova lepotica ne smrzne.

Na promociji magazina Condé Nast Traveler pojavile su se Anna Wintour, Christy Turlington i druge poznte ličnosti iz modnog sveta. U minimalističkoj haljini dizajnerskog dvojca Costello Tagliapietra, Karolina Kurkova je pokazala ne samo zavidnu figuru, već i da stil dolazi sa godinama. Uprkos zimi, Karolina je najavila proleće u Njujorku. 

Za sam kraj smo ostavili Erin O'Connor, koja je na večeri povodom BAFTA nagrada pokazala trudnički stomačić, u jednostavnoj, dugoj, crnoj haljini. 35-godišnja ikona stila i modni veteran čeka prvo dete, a svoju eleganciju je još jednom pokazala u kreaciji koju potppisuje Jenny Packham, miljenica vojvodkinje od Kembridža. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search