Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 05. 2012

Espadrile

Udobna obuća za vrele dane

Neobavezni šik tokom letnjih dana upotpunjuju espadrile. Još od Audrey Hepburn i filma “Roman Holiday”, ova obuća postaje nezamenljiva u modernom društvu, mada su se espadrile nosile još u XIV veku. Nekada jednostavne, izrađivale su se od jute i platna, a potiču sa Pirineja. Moderne espadrile su poprilično zadržale nekadašnji izgled, a osim ravnih mogu se pronaći modeli sa najrazličitijim visinama peta, koje uvek izgledaju kao prepleteni konopac.

Espadrile su postale i deo visoke mode, a za tekuću sezonu modna kuća Valentino je predstavila kombinaciju jute i čipke, koja je postala trenutni hit. Espadrile se nose i tokom dana i tokom večeri, a odlično se kombinuju sa suknjama i haljinama svih dužina. Espadrile su udobne, a upravo tako i izgledaju, te birajte odeću koja je lagana i ležerna, poput maksi haljina ili teksas šortseva.

Koliko su zaista espadrile šik pokazale su već pomenuta Audery, prelepa Grace Kelly, a među aktuelnim zvezdama to su Alexa Chung, Kate Bosworth i Jennifer Aniston. Mi vam nudimo raznovrstan izbor, a uz espadrile su vam neophodne sunčane naočare i letnji šešir, posebno ako ste u blizini mora.   

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

SML   |    04. 06. 2012   |   10:16:59

Re: espadrile

Draga Slađana,
Pinko radnja se nalazi u Uzun Mirkovoj 4 u Beogradu.
Srdačan pozdrav
SML

pošalji odgovor
sladjana   |    02. 06. 2012   |   21:50:21

espadrile

gde mogu da se kupe Pinko cipele?

pošalji odgovor

Re: espadrile

Search