Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 11. 2011

Jesenja ton karta

Boje za jesenju sezonu

Složićete se da je sezona jesen-zima 2011/2012 već počela. U našim gradovima smo imali košavu, negde kišu, a oni najsrećniji su prošli bez toga. Sve to nas je navelo da zaboravimo i to u rekordnom roku tople dane u kojima smo uživali proteklog leta. Spoljne temperature odavno idu u prilog godišnjem dobu, pa je samim tim kucnuo čas, da (ako već nismo) napravimo mesta u svom ormaru i da letnje stvari ustupe mesto zimskim. Biće to pravi trenutak i da shvatimo da li smo na dobrom putu što se tiče koloritnog trenda nove sezone i da li smo u tzv. saglasju sa modnim tendencijama!?

Koje su boje u trendu za jesen-zimu 2011/2012? SML je za vas izdvojio osnovne modne boje ove jeseni koje su neophodne da biste ove sezone bili po poslednjoj modi!

LJUBIČASTA - je veliki "igrač" ove sezone.  Osnovni uticaj ove boje je doza glamura u ovim hladnim danima i svakako će učiniti da budete vrlo elegantni. Interpretacija ljubičaste boje prisutna je u skoro najvećem broju kolekcija, te će inspiracije kako možete da je primenitie svakako biti i više nego dovoljne. SML-u se dopada kreacija koju je predstavila Alberta Feretti.

PLAVA - je veoma prisutna boja pove sezone u velikom broju kolekcija. Plava je prisutna u skoro svim svojim nijansama i predstavlja upečatljiv koloritni trend za jesenju sezonu. Kreće se od svetlo plavih, pa sve do najtamnijih tonova "duboke" plave koja je bez ikakve sumnje izuzetno elegantna. Možete da je koristite kako za šik izgled, a možda i u kontekstu nove crne, pa sve do svakodnevnih kombinacija koje mogu dobiti notu elegancije i stila. SML bira Versus zbog smelog i zanimljivog konteksta u kome se plava pojavljuje na haljini.

CRVENA - boja strasti i ljubavi ove godine igra takođe važnu ulogu u bojama ove jeseni. Što i nije toliko čudno ukoliko se uzme u obzir da se za prevlast borila skoro nekoliko sezona unazad. Pored svega crvena je i "vrela" boja koja će nas zagrejati ove jeseni i zime. SML je za crveni imidž izabrao koktel haljinu Laura Biagiotti, koja je vrlo duhovita na specifičan način i istovremeno veoma ženstvena i na pravi način prikazuje siluetu tela. I pored svih ekonomskih kriza crveno će ostati sjajan izbor za ovu sezonu. Tako da pre svega ove sezone ne zaboravite crveni haljinu i crvenu boju.

SIVA - Tonovi sive su ove sezone takođe veoma trendi. To bi značilo da nikako ne prosputite sivu u nekom tonu za svoj jesenji autfit. Siva je boja koja će sjajno pratiti i novu crnu - koja je ove sezone plava. ako uzmete još u obzir da se "muški" trend ove godine pojavio od glave do pete onda Vam mi iz SML -a savetujemo da pogledate novu kolekciju Dolce&Gabbana za jesen/zimu.

NARANDŽASTA - I na kraju u svetom kvadriptihu modnih boja ostaje počasno mesto za narandžastu i sve njene nijanse. Ovo je boja koja će vladati i sledećom sezonom kako najavljuju kreatori za proleće-leto 2012. Od tonova boje lososa do intenzivne naradžaste, svakako da ćete na pravi način osvežiti svoju odevnu kombinaciju, a i možda i unapred da kupiti neki komad koji će vam koristiti i u sezoni koja je tek pred nama. Uživajte u glamuru narandžaste na isti način na koji i SML uživa u modelu Blugirl.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

slavica jovanovic   |    04. 11. 2011   |   12:39:18

nije lose

Dopadaju mi se predlozi cak i zene u zrelim godinama mogu da odaberu po koji detalj..

pošalji odgovor
Search