Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 08. 2015

Safari inspiracija za prelazni period

Pravo sa stranica Vogue magazina

Nicole Kidman je zvezda septembarskog izdanja magazina Vogue Australia i sjajan editorijal nam je poslužio kao inspiracija za novi, odvažniji izgled, kojim ćemo osvojiti prelazni period i na poslu i van njega.

Cipele sa leopard printom, prevrnuta koža, košulja haljina i torba u tamno crvenoj nijansi svakako nisu očigledan, ali su svakako dovoljno zanimljiv izbor da prosto moramo da probamo da ponesemo i nešto izvan naše sigurne zone. 

Osim para velikih minđuša, još jednog trendi komada za sezonu jesen/zima 2015-16. godine, ovde nije potrebno dodavati više detalja, jer je kombinacija materijala i stilova dovoljna upečatljiva i svaki višak bi je učinio preteranom i napadnom. 

Kako se radi o komadima koji su must have za predstojeće dane, ovo je i sjajan način da spojite nekoliko trendova, što polazi samo onim damama koje se ne plaše da budu drugačije i eksperimentišu, kojima se divimo i koje nas inspirišu. Budite jedna od njih. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search