Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 08. 2015

Košulja-haljina - favorit sezone

I predstojećih dana

Kada se spoje udobna i klasična košulja sa elegantnim i svedenim haljinama nastaje komad nazvan jednostavno košulja - haljina.

Haljina koja liči na košulju je hit leta, ali i jeseni, kada se nosi sa helankama, pa čak i zime, uz pravi kardigan i deblje, vunene duge čarape. Ona je jedan od komada koji izgledaju ležerno i funkcionalno, a za njeno ulepšavanje potreban vam je samo par zanimljiv cipela ili sandala ili upadljiva torba.

Košulja-haljina dolazi u različitim dužinama, uvek je opuštenog kroja, a model od teksasa je novi modni klasik. Nose je i mlade i nešto zrelije dame, tokom vrelih dana, na plažu, na sastanak, kao i tokom ludih večernjih provoda. 

Super jednostavna, lako se slaže sa najrazličitijim stilovima, a kako bi dobila što ženstveniju formu nosi se sa kaišem, mada to svakako nije pravilo, već predlog.

O popularnosti ovog komada svedoče i fotografije svetskih trendeserki, sa ulica Pariza, Njujorka ili Milana, koje i tokom Nedelja mode obožavaju da ovaj komad čine što zanimljivim uz pomoć neobičnih naočari za sunce, fantastičnih potpetica ili zabavnih mini torbi. 

U galeriji možete naći naše favorite koje možete da kupite već sada:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search