Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 03. 2012

Prozračno i sjajno

Prolećni ten

Čist i prirodan izgled je apsolutni imperativ ovog proleća. Ako želite da postignete ovaj šik, minimalistički efekat, potrebna vam je laka ruka, prave nijanse pudera I rumenila i 7 malih saveta SML stručnjaka:

1.Pripremite kožu za sjaj-nanesite prajmer koji koriguje crvenilo i podočnjake i čini da lice sija.

2.Učinite podlogu nevidljivom-nanesite tečnu podlogu koristeći dve oble četkice. Nanesite podlogu prvom četkom, utapajući je u kožu od sredine lica. Posle, nežno pređite lice drugom četkom da uklonite višak proizvoda I ublažite prelaze, tako ćete dobiti super tanak veo podloge preko lica.


3.Nežno rumenilo-prozračno, kremasto rumenilo daće vam prirodan I difuzan odsjaj, ali koji je trik da boja dugo traje? Nanesite rumenilo posle podloge, koristeći četku sa dvostrukim vlaknima, tako će proizvod biti savršeno nanesen na kožu, providni puder nanesite posle da fiksira rumenilo.

4.”Izbrišite” linije-tako što ćete preći lice providnim puderom koji će ublažiti fine linije I prelaze. Posle, nanesite malu količinu hidratantne kreme na dlanove I potapšite obraze-ovo će stvoriti utisak rose na vašim obrazima.


5.Skrenite pažnju na oči- a da izgledaju kao da na njima nema šminke tako što ćete naneti eye liner u Taupe boji na unutrašnji deo gornjeg I donjeg kapka. Ovo će definisati vaše oči a skoro je neprimetno. Da dosate dubinu pogledu, nanesite svetlo braon senku u prevoj gornjeg kapka I malo ispod donjih trepavica. Za kraj, utapkajte trunku vazelina na unutrašnji ugao oka za prozračan, sofiticirani sjaj.

6.Povećajte usne-Kako boja kože na usnama može izgledati isprano, odlučite se za toplu roze ili bež koja je za nijansu tamnija od vašeg tena I preko nanesite mat balzam za usne da omekšate izgled.

7.Ne zaboravite nokte-Nokti boje kože izdužuju prste I daju im elegantni izgled. Nanesite nijansu sličnu vašoj boji kože sa toplim podtonovima za maksimalan efekat.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search