Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 12. 2015

SML bira: Najbolji braon ruževi

Pravo iz 90-ih

Godinu završavamo, ali i započinjemo novu jednim povratničkim trendom, koji je obeležio 90-te godine. Reč je o braon ružu za usne.

Braon ruževi dolaze u različitim nijansama, te su pogodni za dnevne, neutralnije varijante, kao i za vamp osvajanja tokom večeri. Tu su nijanse prepune bronze i bakra, zatim one sa crvenim odsjajem, kao i nežnije, koje su na granici sa nežno ružičastom.

Dominiraju mat teksture, a za pravi retro ugođaj neophodna vam je i olovka, koja će dodatno naglasiti usne. Ukoliko vam nedostaje inspiracije za ovakav make up izgled, setimo se velikih filmskih hitova, o kojima smo već pisali, koji su prava modna riznica i modni vodič kroz 90-te.

Ali, to nije sve. Smeđi tonovi su pokazali i tendencije da preuzmu make up svet i van granica ruževa, te su braon nijanse na očima pravi hit sezone, kao što je pokazao Tom Ford. Nostalgični, lako će nas odvesti u prve prolećne dane, a sada ćemo uz bogate, upadljive ruževe da uživamo u prazničnoj atmosferi i zimi koja samo što nije stigla!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search