Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 04. 2015

L'Oreal revolucionalrna aplikacija za virtualno šminkanje

Makeup Genius

L'Oréal Paris predstavio je Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne uređaje, kojom najavljuje novo digitalno doba u svetu dekorativne kozmetike. Prvi virtuelni makeup simulator, koji snove o šminkanju za nekoliko trenutaka pretvara u stvarnost, od sada je dostupan i u Srbiji.

Makeup Genius vam pruža mogućnost da, jednostavnim pritiskom na ekran, na sopstvenom odrazu isprobavate razne makeup proizvode, nijanse i stilove šminkanja. Možete da eksperimentišete sa bezbroj varijanti i posmatrate kako se šminka odmah pojavljuje i prilagođava vašem licu, prateći svaki vaš pokret! Ajlajneri, ruževi, rumenila... Isprobajte svaki proizvod, svaku nijansu, svaki look. Osmehujte se, namigujte, menjajte izraz lica... Šminka prati vašu mimiku kao da ste je zaista naneli. Virtuelna šminka nikada nije izgledala tako stvarno!

Makeup Genius donosi i ekspertizu profesionalnih šminkera. U samo jednom programu možete da pogledate i brojne savete, predloge i tutorijale. A kada otkrijete proizvod koji vam odgovara, ova aplikacija vam omogućava i da ga odmah naručite preko interneta.

Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS i Android.

iOS download OVDE.

Android download OVDE.

Preuzmite Makeup Genius i postanite deo revolucije u šminkanju!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search