Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 03. 2015

Marilyn Monroe se vraća Max Factoru

Ljubav koja traje 80 godina

Upravo je gospodin Max Factor transformisano Normu Jeane u Marilyn Monroe, pružajući joj izgled koji je osvojio srca širom sveta. Danas Max Factor slavi ovu fantastičnu priču, najavljujući Marilyn Monroe kao svoju globalnu ambasadorku glamura.

Ovo uzbudljivo partnerstvo svakako će inspirisati žene širom sveta na glamuroznu transformaciju.

Ove godine je punih 80 godina od kada je gospodin Max Factor otvorio vrata svog make-up studija u Holivudu, transformišući izglede holivudske elite. Njegova najpoznatija klijentkinja bila je Norma Jeane. Norma Jeane je ušetala u njegovu Blonde Room krajem 1940-ih kao brineta  i zahvaljujući veštim prstima gospodina Max Factora, izašla je kao platinasta plavuša, Marilyn Monroe.

Pat McGrath, globalna kreativna direktorka dizajna za Max Factor, komentariše ovaj događaj: "Marilyn je zaslužna što su zanosne crvene usne, baršunasta koža i dramatično našminkane oči postale najpoznatiji i najpoželjniji izgled 1940-ih, i on nastavlja da bude dominantan izgled u industriji lepote i mode. To je izgled koji najbolje definiše glamur – nijedan drugi mu nije ni prineti. Ruby Tuesday, nijansa inspirisana jednim od omiljenih Max Factor ruževa Marilyn Monroe, i dalje je moje najbolje rešenje za postizanje instant glamura, i ujedno je jedna od najpopularnijih nijansi kod šminkera i žena podjednako. To je savršeno glamurozna crvena boja."

"Zahvaljujući veštom šminkanju crte lica Norme Jeane su naglašene i dramatizovane. Njen ten je bio  besprekoran, oblik njenih očiju izdužen veštom upotrebom ajlajnera, a usne istaknute zanosnom crvenom nijansom, tako da su postale glavna tačka celog izgleda. Uz prave proizvode i profesionalne savete, Max Factor pomaže ženama da postignu glamuroznu transformaciju."

boxPluginImg

"Marilyn Monroe je vrhunska ikona glamura tako da je ovaj spoj sasvim prirodan," kaže Nick Woodhouse, predsedik i CMO Authentic Brands Grupe. "Uzbuđeni smo što zbog obnovljenog partnerstva Marilyn i Max Factora."

Marilyn Monroe je jednom prilikom rekla, "Nekada sam mislila, dok sam posmatrala Holivud noću, "Verovatno postoje hiljade devojaka koje sede same kao ja i sanjuju da postanu filmske zvezde. Ali neću da brinem o njima. Ja najmarljivije sanjam." Uz pomoć gospodina Max Factora koji joj je omogućio do tad neviđenu glamuroznu transformaciju iz Norme Jeane u očaravajuću Marilyn Monroe, ništa nije moglo da je spreči u ostvarivanju svojih snova.

Marilyn oslikava većinu onoga što inspiriše Max Factor i njegovu globalnu mrežu najuspešnijih svetskih šminkera. Osvojila je srca miliona ljudi širom sveta i nastavlja da inspiriše današnje žene. Verovala je u glamur. Ona je prava ikona glamura.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search