Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 06. 2014

Jaime King

Nekada supermodel, danas uspešna glumica

Alexander McQueen ju je naučio kako se pije čaj, bila je miljenica Tom FordaKarl Lagerfelda, a među najboljim prijateljicama su joj bile Kate Moss i Naomi Campbell. U modnom svetu je bila Jamie King, predstavnica heroin chic-a i jedno od najtraženijih lica 90-ih. Danas 35-godišnja Amerikanka, najpoznatija po ulozi Lemon Breeland u seriji "Hart of Dixie", vodi podjednako glamurozan ali ne i skandalozan život.

Modelingom je počela da se bavi sa 14 godina, a njen androgeni izgled je odmah bio hit među urednicima i dizajnerima. Jaime je bila nova Kate Moss i to ne samo zbog izgleda, već i zbog veze sa mlađim bratom tadašnjeg dečka Mossove, Mariom Sorrentijem, fotografom Davide Sorrentijem. Ali Vogue naslovnice i uspeh koji je došao gotovo preko noći su otvorili vrata demonima, te je Jaime ubrzo postala žrtva alkohola i droga. Nakon što je Davide predozirao, Jaime je znala da mora da bira između čistog, novog života ili sunovrata u kom se našla.

Nakon manjih uloga početkom 2000-ih, Jaime je polako nalazila svoje mesto pod holivudskim nebom. Nakon filmova "Sin City", "Pretty Persuasion" i "Two for the Money", potražnja je postajala sve veća, a Jaime je konačno našla put kojim želi da ide. 2007. godine se udala za producenta Kyle Newmana, a 2013. godine postala je majka po prvi put.

Jaime jedino žali što nije imala normalno detinjstvo, iako se rado seća sveta modelinga. Ovisno o narkotike je obeležila njene tinejdžerske godine, ali je poput pravog borca uspela da iskorači iz začaranog kruga i da sebi drugu šansu.

Ono što je ostalo je njena prirodna lepota. Nežna plavuša polako, ali sigurno postaje i modna ikona za XXI vek. Njene odevne kombinacije su uvek van trendova, pomalo androgene, inspirisane različitim dekadama, a ponekad se čini da samo ona ume da ih iznese, neko drugi bi izgledao jednostavno smešno. 


Danas se druži sa mnogim poznatim damama, među kojima najviše vremena provodi sa Jessicom Albom i Lanom Del Rey, sa kojom je radila na spotu za pesmu "Summertime Sadness". 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search