Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 11. 2012

Lana Del Rey za Versace?

Twitter glasine

Po nekim glasinama koje se ovih dana mogu pročitati na mnogim internet stranicama, poznata pevačica Lana Del Rey uskoro će postati novo zaštitno lice modne kuće Versace. Pevačicina služba za odnose za javnošću nije imala nikakav komantar na ove priče, kao ni italijanska modna kuća.

Glasine su počele kada je jedan od fanova mlade zvezde na njenom Twitter profilu napisao "Vest: Bila je zaštitno lice H&M i Jaguara. Lana Del Rej je je sada zvanično i lice poznate marke Versace! Uskoro stižu i fotografije!"

Mlada muzička, ali i modna ikona trenutno promoviše kolekciju H&M -a, za jesen/zimu 2012.-2013. Pored toga bila je i "ambasador" brenda Mulberry, i na mnogim događajima se pojavljivala baš u odeći i sa modnim detaljima sa njihovim potpisom. Mulberry joj je poklonio tu čast da jedna od njihovih torbi nosi baš ime Lana Del Rey. 

Kako je za kratko vreme postala jedna od najtraženijih muzičkih zvezda, stil Lane Del Rey je konstantno na meti kritičara. Za sada su kritike uglavnom bile jako dobre, što govori i činjenica da je časopis GQ Lanu proglasio za ženu godine.  

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search