Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 03. 2015

Olivier Rousteing po osmi put za Balmain

Jedan od najvoljenijih dizajnera današnjice

Olivier Rousteing je predstavio novu kolekciju za kuću Balmain na Nedelji mode u Parizu. Sve je bilo spektakularno, počevši od izbora modela, među kojima su Joan Smalls, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, pa sve do prvog reda u kom su očekivano bili prijatelji mladog dizajnera, koji redovno nose njegove modele kako na ulicama, tako i na crvenom tepihu.

Za jesen/zimu 2015-16. godine, kuća Balmain se oslanja na bogatsvo boja, color - block, metalik momente, uz ženstvene, ali stroge krojeve i vidljiv uticaj 70-ih. 

Takođe, kombinacije koje su predstavljene su fantastičan primer spajanja materijala, mada je najveće iznenađenje ipak to što su ovog puta plisirane, široke pantalone zamenile mini haljine, koje smo navikli da viđamo na revijama ove kuće. 

28-godišnji Rousteing je nedavno dobio milion pratilaca na Instagramu i tako postao najpopularniji francuski dizajner. Zato ni ne čudi što su baš na ovoj reviji Jared Leto i Kim Kardashian rešili da pokažu svoje nove frizure, a mediji su mladog i talentovanog dizajnera prozvali Gospodin Popularni.

Pored sveže ofarbanih zvezdi, u prvim redovima su bile i SolangeMiroslava Duma, Emily RatajkowskiFranca Sozzani, Kanye West i mnogi drugi. 


Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search