Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 06. 2012

Tabitha Simmons

Model, stilista, dizajner

Tabitha Simmons je dizajner ženske obuće, nekadašnja manekenka, kolumnista britanskog Vogue magazina i supruga poznatog modnog fotografa, Craig McDean-a. Tabitha je karijeru započela kao prodavac cipela, za koje kaže da su je uvek privlačile, baš kao i gotovo svaku modernu ženu. Njen uticaj u domenu modnih dodataka raste iz dana u dan, a od kako je nedavno dobila CFDA nagradu, nema sumnje da je gospođa Simmons pogodila ukus najpre svojih zemljakinja, poput Alexe Chung i Kate Middleton, a zatim i holivudskih zvezdi Gwyneth Paltrow i Michelle Williams.

Tabitha je sarađivala sa prestižnim modnim kućama Alexander McQueen, Dolce & Gabanna i Marchesa pre nego što je 2009. godine počela prodaju obuće u Bergdorf Goodman-u. Danas se njeni dizajni mogu naći na preko 60 lokacija, a očekuju je saradnje sa novim modnim snagama kao što su Honor i Creatures of Wind.

Za svoj dizajn kaže da je rasut, baš kao i njen stil, te se svako može naći u njenim kreacijama. Spoj visoke mode, uličnog stila Londona, kao i udobnost i atraktivnost su dobitna formula, a kako uspešno i dalje radi kao stilista, Tabitha zna da proceni šta od trendova je nosivo i zanimljivo.

Zauzeta Britanka je tek nekoliko godina u poslu, te od nje zaista možemo očekivati pravu invaziju u predstojećim sezonama. Do tada, uživajte u fotografijama u galeriji, a ukoliko se nađete na mestu na kom se prodaju cipele ove dizajnerke, budite spremni da izdvojite između 700 i 2000 dolara. 

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search