Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 07. 2015

Božanstvene pletenice u borbi protiv vrućine

Boho inspiracija

Od Amber Heard, koja je ponela razbarušenu pletenicu na crvenom tepihu, preko Joan Smalls, Sienne Miller i Kiere Knightley, pletenice su apsolutni hit leta, a jedino pravilo je glasi: što neurednije, to bolje.

Pletenice inspirisane festivalskom modom i boho stilom su praktične, idealne za vrele letnje dane, odlazak na plažu, za romantično veče ili ludi provod pod zvezdanim nebom, a kako ne zahtevaju puno truda, već samo malo mašte, lako je videti zašto su se našle na samom vrhu najpoželjnijih frizura sezone.

Pletenice se nose na različite načine: od cele kose upletene u sitne pletenice po uzoru na Zoe Kravitz do preko repa koji se sastoji od pletenica i puštene kose kao kod Behati Prinsloo, pa sve do potpuno neurednih isprepletenih punđi po uzoru na sestre Olsen, vama ostavljamo da izaberete frizuru koja se najbolje uklapa uz vaš stil i vaše potrebe.

Neka vam fotografije posluže kao inspiracija, a ako želite uvek možete da ih ukrasite lepom šnalom ili čak cvetom, kako bi dodali hipi vibracije.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search