Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 03. 2014

Anna Kendrick: Nova modna IT devojka

Nakon filmskog sveta osvaja i modni

Anna Kendrick se glumom bavi od ranih tinejdžerskih dana, a svetsku slavu joj je doneo serijal Twilight. Film Up in the Air joj je doneo nominaciju za Oskara, a na nedavno održanoj Nedelji mode u Njujorku bila je jedna od najbolje obučenih dama. I ne samo to. Anna, kojoj je 28 godina je ispratila gotovo sve revije na Menhetnu, a modni kritičari su se složili u jednom; stvorena je nova devoka o čijem stilu će se tek pričati.

Nakon Nedelje mode, usledile su zabave povod dodele Oskara. Vanity Fair je Kendrickovu zadužio za domaćina svoje žurke, a mnogobrojna okupljanja su samo dokazala da glumica u usponu zna šta joj stoji i kako se adekvatno obući za priliku.

Iako je više puta nosila Dior kreacije, Anna je isprobala sve dizajnere, ali i takozvane ulične marke poput Topshop-a i H&M-a. Njen stil je vepoma ženstven, ali u skladu sa njenim godinama. Koktel haljine su joj najdraže, a odlično se snalazi sa kombinovanjem dezena. Uživa u bojama, ali je uvek skladno odevena, bez previše dodataka i želje da se istakne.  

Van reflektora Kenrickova je obučena poput svake devojke, voli skinny farmerke, ležernije topove i velike torbe, među kojima joj je favorit Mulberry.

U galeriji možete da vidite kako se Anna snašla u kreacijama kuća Carolina Herrera, Tory BurchMonique Lhuillier, Alberta Ferretti i mnogih drugih, a verujemo da će vas njen stil inspirisati da u svakodnevne kombinacije ubacite malo boje, bilo da se radi o odevnim komadima ili o cipelama ili torbama. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search