Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 02. 2016

Otvaranje izložbe koja slavi sto godina Vogue-a

"Vogue 100: A Century of Style" u Londonu uz poznata lica modnog sveta

U Londonu je otvorena izložba "Vogue 100: A Century of Style", posvećena stogodišnjici postojanja magazina koji je promenio lice mode. U prestižnom objektu National Portrait Gallery predstavljene su najprepoznatljivije fotografije magazina, a slavlju su se pridružila poznata imena britanske i svetske modne scene.

Manekenke svih generacija su bile prava atrakcija, od Jourdan Dunn, koja je izgledala zanosno u maloj, crnoj haljini, preko Eve Herzigove, supermodela 90-ih, zatim Karlie Kloss, supermodela današnjice i jedne od najzauzetinijih modela, sve do Jerry Hall, koja je predstavljala 70-te i 80-te.

Svojim prisustvom događaj su ulepšale Liz HurleyErin O'Connor, miljenica dizajnera visoke mode, Laura Bailey, koja je nekada bila model, a sada radi za Vogue, Lara StoneYasmin Le Bon sa porodicom, kao i Lily Donaldson, jedna od najuspešnijih britanskih modela 2000-ih.

Dok se većina zvanica odlučila za sigurne, crne kombinacije, Dakota Johnson je zablistala u zlatnom, a na događaj je stigla pravo sa britnaske premijere filma "How to be single". 

Alexandra Shulman, koja uređuje britanski Vogue od 1992. godine zaista je imala razloga da bude ponosna, a izložba će trajati do 22. maja, tako da ako planirate put u London, nemojte da propustite ovaj zanimljiv modni put kroz modernu istoriju.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search