Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 12. 2015

Da li se Alessandra Ambrosio i Adriana Lima opraštaju od krila?

Supermodeli nisu bili prisutni na snimanju na egzotičnoj lokaciji za VS Swim Shoot 2016

Svake godine, sredinom decembra, Victoria's Secret vodi svoje najbolje modele na egzotičnu lokaciju, na kojoj se vredno radi na predstavljanju novih kupaćih kostima. Prošle godine je čak ovaj photosession posta i TV šou. 

Na Sent Bartsu su uslikane Behati PrinslooCandice Swanepoel, Lily Aldridge, kao i novi anđeli, kako se u pauzama snimanja šale, skakuću i poziraju pred paparacima, ali ono što su svi zapitali je gde su  Alessandra Ambrosio i Adriana Lima

Lima se pridružila brendu pre 16 godina, a Alessandra pre 15. Prelepe Brazilke su nedavno pričale o životu posle anđeoskog, s tim što je Adriana izjavila da želi što duže da radi, dok je Ale Ambrosio spremna za trenutak kada će morati da se oprosti od svojih krila.

I dok je Adriana već govorila o želji da se pojavi na velikom platnu, Alessandra već ima modnu liniju, tako da su prelepe mame, koje su i započele karijeru zajedno, u naletu predivnih Brazilki, zajedno sa Gisele, Anom Beatriz i Isabeli Fontanom, finansijski obezbeđene. Ipak, biće čudno videti VS Swim Shoot 2016 bez veterana piste i reklama ovog brenda.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search