Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 04. 2012

Ana Beatriz Barros

Sila iz Brazila

Tridesetogodišnja lepotica je karijeru modela započela 1996. godine, pobedivši najpre na Elite Model Look izboru u Brazilu, a zatim osvojivši drugo mesto na svetskom takmičenju. Ana Beatriz dolazi iz Sao Paola, a ono po čemu se razlikuje od koleginica je najviše od svega ceni svoju privatnost. Ana je jedini model koji je odbio ugovor o promovisanju kuće Victoria's Secret, te iako zvaničn nije anđeo, jedno je od najrađe viđenih lica na godišnjoj reviji najpoznatijeg donjeg veša na planeti. 

Nakon uspeha na Elite-ovom izboru, Ana Beatriz je ubrzo postala zaštitno lice robne marke Guess, zajedno sa najboljom drugaricom Alessandrom Ambrosio. Pozirala je za reklamne kampanje marki Sisley, Chanel Cosmetics, Armani Jeans, a posebnu pažnju je skrenula 2004. godine kada ju je lično Jennifer Lopez odabrala za zaštitno lice njene odevne linije. 

Ana Beatriz važi za jednu od najseksipilnijih modela, miljenica je Terry Richardsona, sa kojim je radila na Pirelli kalendaru za 2010. godinu i Maria Testina. Šetala je pistama najelitnijih modnih kuća širom sveta, a poznata je i po višestrukim pojavljivanjima u kalendaru Sports Illustrated. 

Ana ima čak 183 cm, što je svrstava u red najviših modela. Specifično je da češće bira poslove za ulične robne marke, te je bila zaštitno lice Fornarine, Replay-a, Naf Naf-a i Marks and Spencers-a, jer nikada nije želela više publiciteta nego što je neophodno. Pozirala je za sva izdanja najpoznatijih modnih magazina, a deo je četvorke iz Brazila koja je početkom milenijuma osvojila modne piste, a osim Ane tu su i Adriana Lima, Isabelli Fontana i Gisele, sa kojima se privatno druži. 

Ana je na Elite Model Look-u učestvovala zajedno sa godinu dana starijom sestrom, Patriciom Barros, koja je radila kampanje za Christian Dior Cosmetics , Guess, La Redoute i Yves Rocher, ali je posao modela zamenila televizijskim, kako bi bila blizu porodice.

Uprkos statusu supermodela, ime Ane Beatriz se nikada nije našlo na stranicama žute štampe. Kada govori o sebi uglavnom priča o muzici i Brazilu, te iako živi u Njujorku, svaki slobodan trenutak provodi u rodnim krajevima. Nakon 17 godina uspešne karijere, Ana i dalje ne planira da se penzioniše, mada je evidentno da radi samo kada i sa kim želi. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search