Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 11. 2015

Legende filma na Hollywood Film Awards 2015

16. godišnji događaj u znaku superstarova

Dodela Hollywood Film Awards je održana po 16. put i privukla je mnoge legende kinematografije, poput Robert de Nira, koji je dobio nagradu za životno delo, zatim Johnny Deppa i supruge Amber Heard, Jane Fonda, koja je dobila nagradu za sporednu ulogu u filmu "Youth", dok je film "The Danish Girl" dobio nagrade za najbolju režiju, mladu nadu i muziku. 

Za najbolju komičarku je očekivano proglašena Amy Schumer, kojoj je nagradu uručila Selena Gomez u prekrasnoj ružičastoj toaleti, a Saoirse Ronan je dobila New Hollywood Award, koju je predstavio Ryan Gosling.

Dodeli su još prisustvovali Jake Gyllenhaal, Dakota Johnson, Channing i Jenna Tatum, Reese Witherspoon, mada je par Depp/Heard zasijao u prelepom izdanju, ona u Temperley London kombinezonu koji odiše glamurom starog Holivuda, on u teget odelu, sa prepoznatljivim aksesoarima. 

Nakon ludog vikenda koji je protekao u znaku Noći veštica, ovaj događaj je sjajno podsećanje na moć i lepotu sedme umetnosti, a u galeriji možete da vidite kako je izgledalo ovo fantastično veče u Los Anđelesu.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search