Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 05. 2015

Charlize Theron zavela Kanski festival

Na premijeri novog filma "Mad Max: Fury Road"

Prikazivanje filma "Mad Max: Fury Road" je bilo prepuno poznatih lica, koje su prošetale crvenim tepihom na drugoj večeri Kanskog festivala. Prethodno je ekipa ovog filma imala susret sa novinarima, na kojoj je Charlize Theron bila pravi hit u neobičnoj, maloj crnoj Valentino haljini.

Na samoj premijeri prelepa glumica je zablistala u stilu starog Holivuda, a društvo joj je pravio Sean Penn, sa kojim je gotovo zaplesala pred oduševljenom publikom. Očekivano, Charlize je ponela Dior Couture, a izgled je kompletirao Chopard nakit. 

Michelle Rodriguez, takođe zvezda filma, je odabrala veoma seksi kreaciju Zuhair Murada, dok se mlada Zoe Kravitz odlučila za prelep izgled, kompletno iz kuće Valentino. Njena nežna, ženstvena bela haljina i zlatna clutch su se perfetkno uklopili uz nude make up i tako stvorili glamurozni letnji look, koji može inspirisati i vaše outfite.

Specijalne gošće, Naomi Watts u Ralph Lauren crnoj haljini i Julianne Moore u seksi, zanimljivoj Givenchy kreaciji od pliša sa kroko detaljima su ovoj premijeri dali posebnu čar. 

U galeriji možete videti još neke zvezde koje su uslikane na raznim događajima koji prate festival.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search