Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 04. 2015

Ćerka Johnny Deppa i Vanesse Paradis kao model

Prve profesionalne fotografije Lily-Rose Depp

Kada su vam roditelji Johnny Depp, holivudski srcolomac još od 80-ih i Vanessa Paradis, Chanel dama, model, muzičar i glumica, jasno je da možete da radite šta god želite. 15-godišnja Lily-Rose Depp je nedavno imala debi na crvenom tepihu na Chanel događaju, a sada je zvezda australijskog magazina Oyster. 

Slike je uradila Dana Boulos, koja je doputovala u Los Anđeles, u kom živi mlada manekenka kada nije u Francuskoj. Takođe se nedavno po prvi put pojavila na Coachella festivalu, na žurci Jeremy Scotta za Moschino, a da li će se okrenuti glumi, muzici ili ostati u modnim vodama ostaje nam da vidimo. Nema sumnje da uz takvu genetiku može da uspe u svakom poslu.

Johnny i Vanessa su se zabavljali 14 godina, pored Lily-Rose imaju mlađeg sina, a ioako nikada nisu stali na ludi kamen, par je imao jednu od najzanimljivijih veza, tako da su mnogi bili začuđeni kada su rešili da se raziđu. Oboje su našli nove partnere, a Depp je stao i na ludi kamen ove godine. Trenutno snima nastavak "Pirata", a njegova mlada, Amber Heard, je najpre promovisala svoj novi film, a zatim mu se pridružila u Australiji. 

Pogledajte editorijal nove mlade zvezde u galeriji. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search