Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 06. 2014

Amber Heard

Seksi glumica koja je ukrotila Deppa

Amber Heard dolazi iz Teksasa, koja je napustila tokom 3. razreda srednje škole, kada je odlučila da postane holivudska zvezda. 28-godišnja lepotica je već u tome uspela, ali je njen seksi izgled daleko poznatiji i priznatiji od njenih uloga, a njen privatni život stalna meta tabloida.

Prvo je kontroverze izazvala otvoreno igrajući se sa svojom seksualnošću, a zatim je došao na red film "The Rum Diary" 2011. godine u kom je glumila pored Johnny Deppa.

Varnice između dvoje glumaca su letele, a godinu dana kasnije Depp se zvanično rastao od Vanesse Paradis sa kojom ima dvoje dece i proveo je 14 godina u vanbračnoj zajednici. Na Božić 2013. godine, Amber i Johhny su se verili.

Amber se najpre pojavljivala u muzičkim spotovima, zatim je imala epizodne uloge u serijama "The OC", "Hidden Palms" i "Jack & Bobby". To je bilo dovoljno da je magazini kao što su Maxim i FHM primete, a tek onda su usledile filmske uloge. 

Kompanija Guess? ju je angažovala da bude njihovo zaštitno lice za proleće/leto 2013. godine. Prethodno se pojavila u filmovima "The Stepfather", rimejku klasika iz 1987. godine, "Zombieland" i "And Soon the Darkness"

Iako još nije dobila priznanja kritike, Amber Heard krasi seksi izgled devojke iz komšiluka, koja ima harizmu i sposobnost da uvek bude primećena. Iako je u senci verenika, jednog od največih filmskih zvezdi, na to se ne obazire, jer njeno vreme ipak tek dolazi. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search