Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 11. 2014

Ko kaže da se manekenke ne vole?

Kate Moss i Naomi Campbell - prijateljstvo koje traje

Kažu da ne treba mešati posao i zadovoljstvo, kao i da se manekenke međusobno ne podnose. Ipak, Kate Moss i Naomi Campbell nam uporno dokazuju suprotno.

Njihovo prijateljstvo je počelo pre više od 25 godina, kada je mlada Kate ušla u svet supermodela. Tada već uspešna Naomi je prihvatila svoju zemljakinju kao mlađu sestru i tako je nastalo najduže prijateljstvo u modnom svetu.

Kada god se jedna našla na udaru javnosti, druga je bila tu da je štiti, bilo da se radi o skandalu sa drogama ili izlivima besa. Zajedno organizuju žurke, a kada je Naomi u Londonu ona spava u kući Kate Moss. 

Nedavno su napravile žurku povodom 60. rođendana Maria Testina, a neretko ih viđamo i kako zajedno letuju najčešće na Ibici. 

Zajedno su radile na mnogobrojnim kampanjama, šetale pistama najpoznatijih dizajnera, sedele u prvim redovima Nedelja mode i kikotale se, tugovale kada su izgubile prijatelje među kojima su Gianni Versace i Alexander McQueen. 

Nema sumnje da, iako različitog temperamenta, ove dve britanske manekenke, obe legende svog posla, uspele da prevaziđu sve stereotipe o odnosima lepih žena i da uvek imaju vremena jedna za drugu. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search