Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 07. 2011

Charlotte Casiraghi

spoj elegancije i lepote svoje bake Grace i majke Caroline

Charlotte Casiraghi je spoj elegancije i lepote svoje bake Grace i majke Caroline. Neosporna gracioznost koju ova mlada devojka nosi u sebi, svakako da je od najranije adolescencije stavlja u sam vrh novih modnih ikona, sa nasleđem i tradicijom koju je imala gde i od koga da vidi. Predstavljamo Vam ovu mladu ikonu stila novog milenijuma. Na venčanju svog ujaka Alberta od Monaka sve oči bile su uprte u nju i njenu prirodnu lepotu koja je pored modne čini i beauty ikonom stila. Na venčanju se pojavila u haljini sa potpisom Chanel, a za večernji prijem u raskošnoj dugoj haljini Giambattista Valli. Charlotte Marie Polmeline Casiraghi ćerka je princeze Karoline od Monaka i njenog tragično nastradalog supruga Stefano Casiraghi-ja, rodjena je 3.avgusta 1986. godine i četvrta je u liniji naseđivanja Monegaškog trona. Njen prćast nos i puna usta daju joj šarm francuskinje i lepotu koja je izdvaja od drugih aristokrata u Evropi. Na nekim slikama iz mladosti njene majke prepoznaje se neodvojiva sličnost i zavodljivost koju je princeza Karolina imala od samog rodjenja. Stilom odevanja koji neguje, takođe podseća na svoju majku. To se prepoznaje pre svega nepogrešivim izborom tkanina i visokom elegancijom sa brižljivo biranim detaljima koji uvek daju autentičnost i lični pečat. Njen profil je skoro identičan profilu njene bake Grace koja nije imala sreću da zagrli svoju unuku, ali joj je u nasledstvo ostavila svoju sada već mitsku lepotu holivudske zvezde. Ova savremena princeza koja se trenutno studira filozofiju na Pariskoj Sorboni većinu vremena provodi u francuskoj prestonici. Njen imidž je generalno gledano uvek čist i jasan, kosa u prirodnim tonovima i vrlo decentna šminka.
 Stilom se na raznim ceremonijama odvaja od drugih i postavlja standarde novim savremnim princezama, kao na primer na venčanju svog ujaka sa romantičnom mrežom preko očiju u haljini Chanel i pokupljenom kosom kojom se učinilo, kao da je dala omaž svojoj baki koja je to itekako znala da nosi...ko zna?!

Ljubavni život je obeležem imenom Alex Dellal. Ovaj momak brazilskih korena uspešno vodi jednu umetničku galeriju u Londonu i svojim šarmom uspeo je da očara jednu pravu princezu. Njen svakodnevni život nije isključivo monden i luksuzan, ona voli sport i često je viđena u opuštenim šetnjama sa prijateljima. Obožava sport i uživa u konjičkim sportovima u kojima takodje odiše stilom. Tim povodom bila je inspiracija za posebnu kolekciju za konjičke sportove koju je uradila Frida Giannini za Gucci koju će princeza nositi tokom ovogodišnje sezone. Sve u svemu osoba koja je još jedna modna ikona na horizontu novog veka. Pratite njen stil.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Jelka   |    08. 09. 2011   |   18:48:21

Prelepa devojka!

pošalji odgovor
Slavica   |    14. 07. 2011   |   10:43:52

k''o lutka

a tek fotografija na konju! savrseno!!!

pošalji odgovor
Search