Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 07. 2012

Idete na venčanje?

SML daje savete kako da se obučete

Kada ste gost na venčanju, sjajno raspoloženje i cipele za ples su osnovni elementi za dobar izgled. Pored toga, postoji i par nepisanih modnih pravila koja valja ispoštovati jer, ne zaboravite da je venčanje ipak formalni događaj i da se od vas očekuje da budete odeveni u skladu sa tim.

Dakle, evo malih SML smernica kako da se obučete ako idete na venčanje:

-Osnovno pravilo je da ni na koji način ne smete da zasenite mladu. Ekstravagantne eksperimente ostavite za drugu priliku, jer sve oči treba da budu uprte u ženu koja nosi venčanicu.

-Bela i crna boja od glave do pete nije prikladna za odlazak na venčanje. Samo mlada treba da bude u beloj haljini, dok crna može izazvati pogrešne asocijacije.

-Ako je deo ceremonije u crkvi, potrudite se da imate ogrtač, blejzer ili kardigan pri ruci, iz poštovanja prema mladencima.

-Ako je u pitanju događaj od jutra do mraka, obujte udobne cipele da biste mogli da izdržite ceo dan u njima ili ponesite baletanke sa sobom u slučaju da niste vični štiklama.

-Poželjno je da haljina bude dužine malo iznad kolena ili duža, pa sve varijante midi i maxi haljina su dobar izbor.

-Ponesite neseser sa neophodnim komadima šminke da biste uvek mogli da se osvežite u toku svadbenog veselja.

-Što se tiče frizure, nemojte isprobavati nešto po prvi put jer nikada ne znate kako će vaša kosa da reaguje, pa ako ne želite iznenađenja na fotografijama, odlučite se za nešto provereno.

I za kraj, vaš stil uz SML smernice daće učiniće da budete zapaženi na pravi način, a mi vam dajemo i par predloga kako da se obučete ako idete na:

Dnevno venčanje

Elegantno venčanje

Venčanje napolju

Svadbena žurka

 

A za sva dodatna pitanja i informacije, SML redakcija vam stoji na raspolaganju!

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search