Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 06. 2012

Sve što vam treba

Za dugo putovanje

Ako putujete na period duži od 10 dana i imate oko dve nedelje da uživate u čarima letnjeg odmora, vaš prtljag mora biti spakovan u skladu sa tim, ali nema potrebe da sa sobon mosite ceo garderober. Ako praktično pristupite pakovanju, videćete da možete poneti dovoljno krpica, cipela i detalja da svaki dan imate novi stajling a da u isto vreme ne ponesete mnogo stvari od kojih ćete neke obući samo jednom, ako i toliko. Zato, pratite SML sevete kako da spakujete kofer od samo 30 komada garderobe koje ćete bez problema moći da uklapate i kombinujete međusobno i krenite na odmor sa stilom!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

SML   |    22. 06. 2012   |   15:50:35

Re: Naslov

Draga Jovana

ova priča je data kao inspiracija sa primerima kako jedan komad možete iskombinovati na više načina i tako efikasno spakovati kofer za putovanje. Komadi garderobe su dati kao primer na koji način možete organozovati svoj prtljag da biste spakovali što manje stvari i imali što više odevnih kombinacija. A za informacije o cenama i robnim markama, pogledajte našu rubriku Gde da kupim: http://www.sml.rs/gde_mogu_da_kupim/haljine.html
Srdačan pozdrav
SML

pošalji odgovor
Jovana   |    22. 06. 2012   |   15:34:18

Naslov

A sta da rade devojke koje nemaju mogucnosti za kupovinu ovako skupih stvari? Mislim da je preterivanje sa cenama u Srbiji,ovo je nenormalno kolike su cene?

pošalji odgovor

Re: Naslov

Search