Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 06. 2012

Izbor letnjih šešira

Zaštite se sa stilom

Nephodan modni dodatak je svakako šešir, koji poput sunčanih naočara, najpre ima ulogu da zaštiti od sunca. Ovo leto pruža bezbroj mogućnosti pri izboru šešira, od dezena i veličina, pa do oblika i ukrasa na njima.

Cvetni dezen je apsolutno nepogrešiv izbor za vrele, letnje dane. Bilo da se odlučite za detalj u vidu raskošnog cveta ili dezeniranu varijantu šešira, vaše odevne kombinacije će biti moderne i potpune.

Trake i marame u aktuelnim bojama sezone na jednostavnim šeširima odličan su izbor za žene koje uživaju u jedinstvenim komadima. Menjanjem traka ćete šeširima dati lični pečat, te će vaša odevna kombinacija dobiti na originalnosti. Ovi šeširi se mogu nositi čitav dan, bilo da šetate po gradu ili u hladu ispijate piće sa prijateljima.

Veliki ili predimenzionirani šeširi su okupirali modne piste. Oni su zavodljivi i seksi, podsećajući nas na pedesete godine prošlog veka. Yohji Yamamoto i  Dolce & Gabanna su obogatili svoje kolekcije zanimljivim i velikim šeširima, što sa cvetnim dezenima, što u crnoj boji.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search