Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 05. 2012

Providne torbe

Bogatstvo boja

Nakon što su modne kuće Prada, Loius Vuitton i Furla prikazale svoje kolekcije za leto 2012. godine, nastao je trend providnih torbi od najrazličitijih materijala. Osim plastike, koja se čini najjednostavnijim izborom pri izradi ovakvih torbi, upotrebljene su koža i PVC materijali.

Furla je definitivno privukla najviše pažnje svojom kolekcijom “Candy” torbi. Veliki izbor boja i elegantan izgled su idealni za vrele dane, bilo da ste na moru ili u gradu. Mesta ima za sve, a ove torbe su ukrašene zanimljivim dragim kamenjem i privescima, koje same možete dodati i stvoriti torbu koja je u trendu, ali sa vašim ličnim pečatom.

Modna kuća Loius Vuitton se odlučila za malo drugačiji izgled. Pletene korpe su dobile novo ruho, a podjednako su praktične i zanimljivog izgleda. Marc Jacobs, koji je dizajnirao ove zanimljive torbe, je odabrao metalik boje, koje se odlično kombinuju sa svim aktuelnim bojama sezone.

Obogatite svoju kolekciju tašni sa providnom torbom u boji, koje su neobične i svakako pravo modno osveženje sezone. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search