Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2012

5 univerzalnih komada

za proleće koje morate imati!

Kako je proleće na pragu, vreme je i za veliko spremanje gaderobera i definisanje stila za toplije dane. SML vam predlaže da ovog proleća budete mudre i praktične kao parižanke i vodite se minimalističkim principima. To, naravno, ne znači da treba ceo orman da bacite, poklonite i odnesete u dobrotvorne svrhe, već samo da, uz upotrebu nekoliko  komada garderobe izgledate fenomenalno i ne zapitate se “Šta danas da obučem?” ovog proleća.

Bez daljeg odlaganja, predstavljamo vam:

1.Nude blejzer

Ovakav komad pre svega treba da bude idealno krojen, I kao takav on poseduje neverovatnu moć transformacije. Učiniće kombinaciju majice I džinsa elegantnijom za čas a uz dodatak tankog kaiša, ceo izgled prelazi iz ozbiljnog u jednostavno sexy. Takođe, ova boja je savršena zamena za crnu I belu I istovremeno ide sjajno uz sve druge boje.

2. Crvena ukrojena haljina

Neke siluete izađu iz mode ali dobro ukrojena, jednostavna haljina je uvek u trendu. Trenutno, crvene nijanse donose trendy element u klasičan kroj. Uz sandale I veoma malo šminke ćete postići opušten izgled a uz dodatak sakoa, za tren ćete izgledati formalnije. Plus-sa smelom bojom haljine ne morate se brinuti oko upadljivih modnih detalja!

3. Klasična “pencil” suknja

Kroj treba da bude uz telo, ali ne suviše uzak I efekat je neverovatan-izdužena I tanje figura u jednom potezu! Da biste izbegli previse konzervativan izgled, otkopčajte sako I podvrnite rukave I pojačajte utisak crvenim ružem I potpeticama. Uveče se ne ustručavajte da ovakvu suknju iskombinujete sa topom koji malo vise otkriva.

4. Bela košulja

Kako sigurno posedujete bar jednu belu košulju ili bluzu, obavetno je stavite u upotrebu ovog proleća. Zakopčana do grla, sa vezanom mašnom, ispratićete trend muških košulja na sexy način. Uveče, uz kraću suknju, sa par otkopčanih dugmića, podignutom kragnom I podvrnutim rukavima, bićete spremni za koktel  žurku.

5. Jarko plavi “skinny” džins

Pored toga što su udobne I dobro stoje, kobalt plava boja daje običnim farmerkama prefinjeniji izgled I moderan element. Sa plitkim čizmama I mnogo slojeva u gornjem delu ovakav džins će postati vasa druga koža preko dana a uz krupan komad nakita spremni ste za izlazak!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search