Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 03. 2012

Kad veš sme da bude rasparen

Predlozi i saveti

Donji veš je podjednako intrigantna koliko i praktična i stilski definisana kategorija, koja će nekada zavesti a nekada odvesti pogrešnim putem, kako vas same  tako i vaše partnere i to na prvi pogled. Pri kupovini veša obično se ide sa ciljem koji kreće od praktične potrebe do posebnog povoda. Međutim, pri kupovini treba biti uvek pažljiv da ne biste skliznuli u vulgarne kombinacije koje nisu niti glamurozne niti elegantne. U primeni donjeg veša treba uvek imati u vidu šta nosite i u kojoj kombinaciji sa "gornjim" odevnim predmetima.

Osnovno pravilo je da kombinujete vrstu tkanine ili estetike. Na primer: ne treba praviti kombinaciju svile i pamuka, pogotovo ne svile sa čipkom i pamučnog sportskog veša. Bolje je uvek ići na set ukoliko je moguće. Ipak, kao i kod svih pravila postoje izuzetci. Ukoliko imate providnu muslinsku košulju i crne pantalone, moguće je da nosite set u crnoj boji tokom večeri, ali tokom dana bolje je da imate svetao grudnjak, a taman donji veš. Još jedna važna stvar je i tip odeće koji nosite. Ukoliko ste u sportskom stilu i estetici i veš treba da bude u istog stila.

Veš je još jedan vid modne komunikacije koji može da odigra sjajnu ulogu te stoga SML u nastavku želi da vam da nekoliko saveta kako da kupite ženstvene, senzualne i komade po poslednjim trendovima koji će odgovarati svakoj od vas. Pratite nas i pogledajte naše predloge i pronađite savršene kombinacije, podjednako zavodljive i praktične. U ponudi su:

Babydoll

Halteri

Svileni veš

Burleska je ponovo u modi

Korseti

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search