Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 01. 2012

Haljine za atletsku građu

Naglasite obline

Osnovne karakteristike: Nedefinisan struk, uski kukovi i manje grudi.

Osnovni cilj kod oovg tipa figure jeste da se naglase obline. To možete postići haljinama sa ukrasima, karnerima i drugim detaljime na grudima koji će dati potreban volumen torzou. Zanimljivo je to da većina haljina često bolje stoji damama sa manjim grudima. savršena haljina za Vas treba da dodaje obline, ali  izbegavajte “puf” rukave jer rizikujete da izgledate kao devojčica. Umesto toga, odlučite se za ampir struk na haljini, što će dati privid punijih grudi, a kako takve haljine obično nisu ukrojene, manjak oblina neće biti u prvom planu.

Druga varijanta je skretanje pažnje na struk, što ćete postići strukiranom haljinom ili haljinom sa korsetom, koja će Vas približiti obliku peščanog sata. Što se dužine tiče, možete nositi i mini i midi i maxi, samo ako se odlučite za najdužu varijantu, pazire da haljina bude do poda a ne da Vam se “mota” oko članaka.

 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search