Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 01. 2012

Dečački stil

u prazničnom ruhu

Izgleda da je ove godine, dama otela i blejzer i pantalone svojoj jačoj polovini. I sad pošto znamo ko nosi pantalone na slavi i dočeku nove godine, onda se vodite sledećim smernicama (i ipak zamolite jaču polovinu da ne obuče suknju - ma kako se trendovi nametali u tom pravcu).

Poslednja kolekcija Chanel gde se Karl Lagerfield poigrao sa esencijalnim komadima muške garderobe, u njegovom stilu mantrajući modno ka novim tendencijama, postigla je fantastične rezultate i intenzivno uticala na pojavu šik opcije blejzera od lureksa ukrašenog šljokicama koji se sjajno uklapa sa laganim bluzama i pantalonama visokog struka sa faltama, ili uskim skinny džins formama. Ni tregeri nisu izostali. Ono što je važno u ovoj opciji je da koristite ultra ženstvene cipele i detalje, da ne biste izgledali kao Haklberi Fin koji je krenuo kod tetke Poli na slavu, jer granica je tanka! Ako sam previše konfuzan, dobra smernica je i Gucci kolekcija za aktuelnu sezonu koja je nešto ženstvenija u formi i koloritu, pa kako vam je draže!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search