Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 12. 2011

Šljokice, perje

nitne i zvezdice...

Glamur decembarskih zabava nikako ne može da prođe bez gore pomenutih detalja koji su ove sezone zaposeli modne piste. Takvi detalji svakako će vas staviti u sam epicentar modnih sladokusaca. Ipak, kao i u jelu i ovde treba imati mere, zato se nemojte pojaviti kao igračica Moulin Rouge-a na slavi ili kao S&M dama na nekoj zabavi. Ovakvi detalji su zaista samo "podizači" ukupnog imidža i treba ih koristiti sa dozom koja će kao sufiks imati stil.

Suknje su komad koji vlada ovim detaljima ili trendom jer je ponuda velika i zanimljiva. Čak ukoliko je suknja cela od perja sjajno će izgledati uz svedeni gornji deo i na bilo kom od događaja o kojima govorimo. Zvezdice su deo nakita za jelku ali i ovogodišnjeg trenda koji je obojila kolekcija Dolce Gabbana za aktuelnu sezonu.

Kada se odlučite za zvezdice imajte ih samo u detalju ili na jednom komadu odeće, inače će ljudi do vas pomisliti da su greškom stigli u opservatoriju na Kalemegdanu.  Još jedan trend koji je potpuno savršen je i rock glam koji se pojavio u kolekciji koju je potpisala Donatella Versace za H&M ili u motociklističkim jaknama ukrašenim nitnama koje fantastično mogu da daju utisak "neukroćene goropadi" za lude noćne provode ili urbane buntovnice na slavi kod prijatelja. Birajte stil i uživajte!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search