Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 09. 2016

Neka marama ili šal transformišu vaš stil

Na mnogo načina

Marama ili šal mogu toliko da učine da niste ni svesni. Najobičnija kombinacija džinsa i bele majice će uz šarenu ešarpu da zaživi, ili da dobije avangardnu vibraciju uz oversize pleteni šal. Ne potcenjujte moć koju ovi mali komadi tkanine nose.

Jednom malom, kockastom ešarpicom možete naglasiti senzualnost vrata, vežite je u mašnu i dobićete instant ženstveni look a volumiozna ešarpa stvara balans između gornjeg i donjeg dela tela.

Ešarpa može biti jedini detalj u boji i na taj način da završi vaš stajling ili da se stopi sa garderobom i dopunjuje je.

Ešarpa ili šal je idealan modni detalj, pošto postoji bezbroj dezena, boja, printova i materijala, pa skoro sve što izmaštate može veoma lako da se nabavi, a pošto ne opterećuju budžet, možete imati i pravu kolekciju ešarpi uz pomoć kojih će svaki stajling da se transformiše. Ne zaboravite, ešarpa ili marama ne mora da bude oko vrata. Možete je nositi imesto pojasa, kao traku za kosu ili turban, ako ste hrabri, a uvek možete i da ukrasite torbu.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search