Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 11. 2011

Piton print

kako da nosite trend

Ove zime, piton je na tronu printa i dominira u svim modnim sferama. Suptilna tekstura ovakve šare može da bude zapanjujuće glamurozna, ali isto tako, lako je izgubiti se i preterati, zato Vam SML.rs daje smernice kako da ovaj trendy print dovedete do savršenstva.

- Kada se odlučite za ovaj trend, morate se držati zlatnog pravila ’’manje je više’’. Dakle, bilo da je komad od prave kože ili je napravljen u fabrici, nemojte preterivati , jer možete izgledati kao grabljivica koja vreba svoj plen.

- Nosite jedan komad sa printom, osim ako nisu u pitanju modni detalji, kada možete malo odstupiti od ovog pravila.

- Ako se odlučite za „piton“  haljinu, kaput ili pantalone, ostavite cipele i tašne u tom printu kod kuće.

- A kada ste raspoloženi da ispratite ovaj trend kroz modne detalje, izaberite jedan ili dva komada i kombinujte ih, na primer, cipele i nekoliko narukvica ili tašna i kaiš učiniće vaš izgled uzbudljivijim i modernim

- Ako nosite pantalone ili suknju sa printom zmije, možete u kombinaciju uvesti i minđuše, ali pazite da ne budu stilski različite.

- Pri svakom kombinovanju, vodite računa da se držite jedne palete boja, odnosno, one u kojoj je glavni komad. Tako, ako je printani komad u sivo-crnoj kombinaciji, ostatak garderobe treba biti u istim tonovima, a modni detalji u zlatnoj ili srebrnoj će osvežiti  izgled, aktuelna  Chloe kolekcija je sjajan primer za to.

-Isto važi ako je komad upadljive boje, Gucci daje sjajan primer za ovaj izgled.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search