Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 01. 2016

Utoplite se sa stilom

Najbolje perjane jakne sezone

Klasična štepana perjana jakna je komad koji zimi na veoma niskim temperaturama oživljava i za mnoge postaje neizbežan saputnik koji nije namenjen samo odlasku na planinu. Za ovo je veoma zaslužna kompanija Moncler, koja je od 1930-tih zadužena za kreiranje istorije zimskih jakni koje su funkcionalne i moderne. Poznata je ženska hirovitost kada je odevanje u pitanju, pa se često biraju lepši I elegantniji komadi umesto onih koji su topli. Ali, sa napretkom tehnologije izrade I sa sve hladnijim zimama koje se iz godine u godinu pogoršavaju, perjana jakna prestaje da bude izbor i postaje potreba. Ali, prava je umetnost postići da komad kao što je perjana jakna bude lak, topao i da izgleda moderno.

U našoj zemlji, Mont je godinama bio dostupna i pristupačna zamena i te jakne su obeležile 90-te. Dok danas, svi proizvođači, od dizajnera iz svetskog vrha poput Vivienne WestwoodMichael Korsa ili Burberry do lanaca brze mode poput ZareH&M-a i Top Shopa u svojim kolekcijama imaju ovakve modele koji dolaze u velikom rasponu boja, stilova i dužina, kako bi ovaj neophodni zimski komad još više približili potrošačima. U današnjem moru izbora, sigurni smo da ćete I vi pronaći baš onaj komad koji je po vašoj meri I da ćete zimu došekati spremni i zato vam predstavljamo naš izbor toplih, perjanih jakni i kaputa za hladnu zimu koja je već uveliko stigla, zato iskoristite i rasprodaje da pribavite baš vaš savršeni komad! 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search