Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 07. 2015

SML Top 10: Mala crvena haljina

Moćna i večna

Iskoristite rasprodaje i pronađite savršenu malu crvenu haljinu

Mala crvena haljina je idealan komad za prvi sastanak ili bilo koje drugo romantično, zavodljivo veče. Možete je doterati tako da izgledate kao filmska zvezda, ali i poneti uz ravne sandale ili baletanke i uz simpatičan šeširić i mini torbu dobijete jedan ležeran, ženstven izgled.

Uz crvenu haljinu najlepše izgleda make up koji je što prirodniji, ali ako se osećate i želite da izgledate vatreno, crveni ruž će stvoriti fatalnu zavodnicu. 

Kada birate malu crvenu haljinu imajte na umu da će biti primećeni. Zato ona nije prektratka, a kroj jednostavno mora da laska vašoj figuri, baš kao i nijansa crvene. 

Ako imate veoma svetao ten birajte haljinu koja vuče na boju maline. Rozikasto-crvena  je najbolji izbor za srednje-svetao tenDuboke nijanse bobičastog voća su idealne za ten koji izgleda preplanulo, a ukoliko imate maslinasti ten birajte one nijanse haljine koje imaju dodira sa naranžastom. 

Zlatni aksesoari će dodati glamur svakoj crvenoj kombinaciji, dok će je nude cipele i torba "smiriti" i dati izgledu ravnotežu. 

Ukoliko niste sasvim sigurni da vam je potrebna mala crvena haljina, setićemo se reči Bill Blassa: "Kada ste u nedoumici, obucite crveno". 

Sve što vam preostaje je da pogledate naše favorite iz aktuelnih kolekcija i odabrete onu u kojoj ćete provesti neke lepe trenutke.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search