Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 05. 2015

Retro pastele kao Sienna Miller

Zemljani tonovi za vikend kombinaciju

Košulja-haljina u nežnoj puder boji nam je početna stavka u ovoj romantičnoj, ležernoj, retro kombinaciji. Uz šešir slične boje, koji će celom izgledu dati šik izgled, kombinujemo aktuelne zemljane tonove, baš kao Sienna Miller.

Smeđi tonovi za espadrile sa platformom i torbu su super izbor ne samo za ovo leto, jer se odlično slažu sa mnogim bojama. Ukoliko želite da dodate ovoj outfitu još trendi momenata, tu je kimono-ogrtač za zanimljivim dezenom i crvenim nijansama, koje ćemo iskoristiti i za nakit i za naočare za sunce.

Crvena je odličan kontrast pastelama, daje odevnim kombinacijama dašak seksepila, čak i u malim dozama. 

Od šminke koristimo samo osnovno, kako bi postigli taj čuveni prirodni izgled, a kompletirano je ružom u nude nijansi. Naš favorit je Maybelline NY Color Sensational 620 Pink Brown, koji možete naručiti na BeautyShop.rs.

Prelepa, elegantna, ali i udobna kombinacija je spremna da je ponesete za šetnju gradom, svratite na romantičan ručak u dvoje, a zatim sa prijateljicama odete u šoping ili na druženje uz kafu.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search