Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 02. 2012

Šminka za crnokose

Akcenat je na rumenilu

Crna kosa daje najviše intenziteta, pruža vrlo jasan ram licu, ističe ga sve i na njemu. Ključ uspešne šminke za crnokose je rumenilo. Nikako ne želimo da budete previše bledi i da izgledate kao lik iz filma o vampirima. Šta god na licu da odaberete da naglasite, rumenilo je obavezno. Crna boja kose je vrlo ravna boja i ne pruža mnogo očiglednih varijacija, ali se dame koje je nose razlikuju po boji tena.

Kada je dnevna šminka u pitanju, treba da izgledate prirodno i sveže.

Ako ste svetlije puti, ten ugrejte bojama breskve. Rumenilo je i više nego dobrodošlo. Na oči stavite svetlo roze kao osnovnu senku, a u prevoj kapka dodajte srednje ljubičastu. Celo oko možete uokviriti i crnom olovkom, samo pazite da ne izgleda pregrubo, pa je malo rastrljajte štapićem za uši.

Ako ste tamne puti i još vam je i kosa crna, vi možete nositi smokey eye i pre podne. Na vama takva šminka ne izgleda napadno. Možete se igrati sa svim nijansama sive, braon i ljubičaste.

Kada je večernja šminka u pitanju, crnokose mogu baš mnogo da se igraju i sebi da dozvole dugu boja.

Ako ste svetle puti, idealno bi bilo da nosite upadljivi ruž. Crveni, naradžasti ili pink. Oči istaknite ajlajneronm i stavire intenzivno rumenilo u boji karmina.

Ako ste tamne puti, naglasite oči nekom živom bojom – plavom, zelenom, žutom ili crvenom. Na obraze nanesite dosta bronzera i spremni ste!

Ako imate dodatna pitanja, SML Tim će rado odgovoriti na njih!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

maja   |    10. 02. 2012   |   09:43:32

Naslov

Hvala na savetima!

pošalji odgovor
Search