Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 03. 2014

Malaika Firth

Naslednica Naomi Campbell

Malaika Firth je rođena 1994. godine u Keniji, ali je odrasla u Britaniji. Na nagovor majke priključila se svetu modelinga, koji ju je relativno brzo prihvatio. Nakon uspeha na pisti, najveće dostignuće u karijeri je usledilo kada joj je dodeljena kampanja za kuću Prada, za proleće/leto 2014. godine.

Prada u reklamnim kampanjama nije sarađivala sa tamnoputim devojkama još od 1994. godine, kada su angažovali Naomi Campbell. Tako je mlada Malaika Firth postala deo istorije ove italijanske kuće, a kako je u modnim vodama nepune tri godine, uspesi je tek čekaju.

Osim u Pradinim reklamama, trenutno je možemo videti i u reklamama za proleće/leto kuća Valentino i Burberry. Malaika je samo tokom jedne sezone hodala za više od 40 modnih kuća u Londonu, Njujorku i Parizu, a krajem godine je imala čast da prošeta čuvenom pistom modnog spektakla koji organizuje Victoria's Secret. 

Egzotičnog izgleda, sa mladalačkom svežinom i svim što je potrebno za stvaranje topmodela, Malaika niže uspehe, a pojavljivanja u publikacijama kao što su Vogue, ID Magazine, Love i W joj donose prepoznavanje i popularnost i van modnih krugova. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search