Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 02. 2014

Mert & Marcus

Moć žene predstavljena kroz fotografiju

Mert Alas i Marcus Piggot su poznatiji kao fotografski duo Mert&Marcus, čije radove možete videti u svim prestižnim magazinima, među kojima su Vogue, Interview, Elle, a od reklamnih kampanja su sarađivali sa kućama Cavalli, Miu Miu, Chanel, YSL, Armani, Gucci i drugim.

Ovaj dvojac se upoznao u Engleskoj 1994. godine, a nakon što su svoje radove pokazali urednicima magazina Dazed and Confused, dobili su šansu za svoju prvu naslovnicu.

Poznati su po sofisticiranim, jakim i veoma seksi portretima, koji pokazuju moć žene. Zato ne čudi što su među njihovim fanovima Madonna, Jennifer Lopez, Bjork, Linda Evangelista i Kylie Minogue.

Trenutno njihove radove možete videti na reklanim kampanjama za Versace, Givenchy, a slikali su Kate Moss, sa kojom se privatno druže, za njenu prvu naslovnicu Playboy-a. Iako zajedno rade više od 20 godina i važe za jedan od najuticijanijih modnih dua, Mert Alas i Marcus Piggot, koji su režirali i nekoliko poznatih muzičkih spotova, drže do privatnosti i retko ćete ih sresti čak i na nedeljama mode u modnim prestonicama. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search