Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 09. 2016

Kanye West i Tom Ford otvorili Nedelju mode u Njujorku

Ali ko je dobio bolje kritike?

Yeezy Season 4 kolekcija Kanye Westa je otvorila Nedelju mode u Njurjoku, a pratila ju je revija Tom Forda, u kojoj je predstavljena kolekcija za jesen 2016.

Westova prezentacija je kasnila dva sata, jedna manekenka se onesvetila od stajanja na suncu, dok su poznati gosti mirno sedeli i čekali da vide šta je to muzičar i dizajner pripremio.  Lewis Hamilton, Tyga, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Carine Rotfeld, Pharrell Williams su samo neka od imena koja su se pojavila na reviji, koja je, kao što je jedan komentator na Twitteru objasnio izgledala gotovo isto kao Yeezy Season 3, koja je izgledala kao Yeezy Season 2, koja je izgledala kao Yeezy Season 1.

Onda je usledio veliki Tom Ford, koji je nakon revije organizovao zabavu za zvezde A liste. Dovoljno je reći da su se pojavili Tom Hanks, Julianne Moore, Cindy Crawford. 

Sama kolekcija je seksi, dominiraju sivo-braon kombinacije, mada je bilo i nekoliko dramatičnijih momenata. U duhu see now, buy now, Ford je kupcima dao sve ono što se očekuje od ove jeseni i zime, dozu pink boje, maskirne momente, animal print i raskošna krzna i predivne večernje haljine. 

Pogledajte u galeriji kako je izgledalo veče koje je slavilo rad Toma Forda, dok u klipovima možete da vidite šta su to dva dizajnera odabrala za prvi dan Nedelje mode u Njujorku.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search