Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 09. 2011

Princess Grace de Monaco kolekcija

od Montblanc-a

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka imaće svoju prvu posetu Americi kao bračni par, u novembru ove godine, kada će prisustvovati godišnjoj dodeli nagrada Princess Grace Fondacije. Događaj će ove godine odati priznanje glumici Julie Andrews.
 Montblanc je napravio limitirano izdanje, kolekciju Princess Grace de Monaco, koja će biti prikazana na gala večeri. Kolekciju čine pribori za pisanje, fini nakit i satovi, koji će biti u prodaji od novembra.

"Trudili smo se da kroz kolekciju dočaramo njenu ličnost, stil, eleganciju i njenu bezvremenost, u svakom komadu koji smo napravili’’ rekao je Lutz Bethge, izvršni direktor Montblanc-a, o elementima Princesse Grace de Monaco kolekcije.
 Ruža roze boje princeze Grace, koja je kreirana 1956. u čast njenog venčanja sa princom Rainier-om  III, je lajtmotiv kolekcije, koja je predstavljena 8.septembra na događaju kome su prisustvovale mnoga poznate ličnosti. Princess Grace Foundation-USA inače podržava mlade umetnike u pozorištu, filmu i plesu, i fondacija je do sada podelila više od 700 stipendija.

 

 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search