Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 07. 2015

Dolce & Gabbana Alta Moda jesen 2015.

Destinacija Portofino

Nakon Rima i predivne kolekcije kuće Valentino, selimo se u Portofino i na reviju još jedne legendarne italijanske kuće, Dolce & Gabbana. 

Svoju kolekciju visoke mode predstavili su u vili koju poseduje Domenico Dolce i ispunili je sa čak 94 bajkovitih komada. Gosti, koji su proveli vikend na ovoj prestižnoj lokaciji, su napustili stvaran svet i proveli dane u paralelnom svetu, u kom bajke, fantazije postaju stvarnost, sve to u maniru "Sana letnje noći", ali na tipično italijanski način.

Ni sami dizajneri ne znaju koliko tačno vremena je bilo potrebno da se stvori jedna ovakva kolekcija. Od raskošnih materijala, haljina koje oduzimaju dah, što svojim krojem, to i savršeno našivem detaljima, sve do sandala urađenih od vune i kristala, svi prisutni, od modnih stručnjaka do klijenata, su ostali bez daha.

Baš kao što je Domenico Dolce izjavio da želi da dovede ljude na mesto gde fantazija postane stvarnost i zbuni ih, u tome je u potpunosti uspeo. Veliko finale nije bila nijedna od ovih predivnih, božanstvenih kreacija, već nastup Kylie Minogue.  

Intenzivni, magični vikend je morao da dođe kraju, a kada je italijanski dvojac upitan da li je zaista bio neophodan ovakav spektakl i zašto, oni su jednoglasno odgovorili "Za ljubav prema visokoj modi". I zaista svaki drugi komentar je suvišan.

Uživajte u prizorima u galeriji:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search