Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 07. 2015

Valentino Couture jesen 2015.

Oda Rimu

Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, kreativni direktori kuće Valentino su svoju jesenju kolekciju visoke mode umesto u Parizu, predstavili u Rimu, gradu u kom je započela Valentino bajka.

Tim povodom su izjavili da su želeli da pokažu Rim kroz oči ove modne imperije, uz slojeve i slojeve istorije, gde antičke građevine ponosno stoje naspram modernih, tako da je čitava kolekcija bila prepuna emocija, ženstvenih i gracioznih silueta, romantike, a kako bi dodatno pojačali ovo Couture iskustvo za lokaciju revije odabran je Trg Mignanelli, mesto na kom se nalazi sedište kuće Valentino.

Mračni tonovi, dominacija crne, uz Valentino crvenu i antičku zlatnu, stvorili su jaku kolekciju koja prosto odoleva trendovima. Pliš i čipka su dodatno naglasili dramatičnost kolekcije, a upadljiv nakit boje zlata je dodatno pojačao osećaj da se nalazimo u nekim starim vremenima.

Nakon sjajne revije, kojoj su prisustvovale Gwyneth Paltrow, Tilda Swinton, Olivia Palermo, James Marsden i naravno Valentino Garavani, zabava je preseljena u Vilu Aurelia.

Od samog ulaska zvanica do kraja zabave, predstavljenje ove kolekcije je izgledalo bajkovito i otmeno, te iako u Rimu, bio je ovo fantastičan završetak Nedelje mode, koja je započela u Parizu. 

U galeriji pogledajte delić kolekcije i atmosfere sa ovog istinski Haute Couture događaja.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search