Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 05. 2015

Da li ste spremni za Balmain X H&M?

5. novembar, u prodavnicama širom sveta

Na dodeli Billboard nagrada na crvenom tepihu, u društvu Jourdan Dunn i Kendall Jenner, Olivier Rousteing, kreativni direktor kuće Balmain je potvrdio da je saradnja između ove kuće i čuvenog high street brenda dogovorena, a manekenke su nosile komade iz kolekcije koja će se u prodaji naći tek 5. novembra. 

Olivier je presrećan, posebno jer je već radio na sličnoj saradnji, kao asistent Roberto Cavallija, na stvaranju njegove kolekcije za H&M. Smatra da je ovo veliki profesionalni i lični uspeh, jer će na ovaj način Balmain vojska biti bliža svim fanovima njegovog rada.

Ovo je jedanaesta dizajnerska kolekcija za švedskog modnog giganta. Kako Balmain dolazi nakon Wanga, očekuje se da kolekcija nadmaši sva očekivanja, pa čak i prestigne uspeh prethodnika. 

Olivier Rousteing je takođe dodao da se rade muška i ženska linija, kao i linija modnih detalja, uključujući i obuću, a mi ćemo do novembra sigurno znati šta nas očekuje, koje cene, u nadi da ćemo uspeti da ugrabimo barem jednu od kultnih Balmain jakni. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search